Voor ondernemers

Ondernemingen die maatschappelijke impact willen maken zijn een belangrijke partner van de City Deal Impact Ondernemen. De missie van deze City Deal is om het ecosysteem zo in te richten dat impact ondernemen gemeengoed wordt. Hiermee bedoelen we dat ondernemingen niet puur op financiële winst geënt zijn, maar ook maatschappelijk relevant zijn. Het ecosysteem voor impact ondernemen in Nederland is in oprichting, diverse netwerken en initiatieven zijn al actief. Het aanbod is echter versnipperd. Via de koepel van impact ondernemersnetwerken worden ervaringen en contacten uitgewisseld en gezamenlijke belangenbehartiging georganiseerd.

De inspanningen in het kader van de City Deal Impact Ondernemen richten zich op het versterken van netwerken van impact ondernemers, het verbinden en stroomlijnen van bestaande nationale en regionale loketten en bevorderen van samenwerking tussen impact ondernemers en het
reguliere bedrijfsleven.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van onze ontwikkelingen. Je kunt je uiteraard altijd weer afmelden.

Aanmelden