Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Congres: Samenwerken voor een inclusieve arbeidsmarkt

juni 29, 2023 @ 10:00 - 15:00

Samenwerken voor een inclusieve arbeidsmarkt.

Op 29 juni 2023 presenteert het lectoraat Organiseren van Waardig Werk het congres ‘Samenwerken voor een inclusieve arbeidsmarkt’. Dit congres is het eindevenement van het praktijkgericht onderzoek ‘Meer impact door samenwerking’ (2021-2023).

Ondernemingen werkten samen met als doel om zowel economische als maatschappelijke meerwaarde te creëren voor kwetsbare groepen op de arbeidsmarkt. Onderzoekers onderzochten hoe. Tijdens dit congres delen de ondernemers en onderzoekers inzichten uit het praktijkgericht onderzoek.   Ondernemingen werkten samen met als doel om economische en maatschappelijke meerwaarde te creëren voor kwetsbare groepen op de arbeidsmarkt. Onderzoekers onderzochten hoe. Hier delen ondernemers en onderzoekers inzichten uit dit praktijkgericht onderzoek.

Dit congres vormt de afsluiting van het tweejarig praktijkgericht onderzoek “Meer impact door samenwerking”, gerealiseerd met subsidie van SIA-RAAK, en wordt aangeboden door Hogeschool Utrecht en Hogeschool Windesheim, in samenwerking met zestien deelnemende ondernemingen die actief zijn op het gebied van arbeidsparticipatie voor kwetsbare groepen.

Kijk hier voor meer informatie.

Zet deze datum alvast in je agenda en meld hier of je uitgenodigd wil worden.

Locatie

Kanaal 30, Kanaalweg 30 Utrecht