Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Impactcafé ROZ groep

april 19, 2023 @ 16:45 - 19:30

Niet alleen winst maken met jouw bedrijf, maar ook meer impact creëren waardoor de wereld een stukje mooier wordt. Laat je inspireren tijdens ons Impactcafé. ROZ groep zorgt ook nog eens voor lekker eten en drinken.

Als ondernemer kun jij een positieve bijdrage leveren aan de wereld. Niet alleen winst maken met jouw bedrijf, maar ook meer impact creëren. Er zijn genoeg maatschappelijke thema’s waar jij als ondernemer iets aan kunt doen. Hier wordt uitgebreid bij stilgestaan tijdens ons Impactcafé.

Wil jij met meer impact ondernemen en kun je wel een duwtje in de juiste richting gebruiken? Dan is het Impactcafé iets voor jou.

 

Programma

  • Jessica Heutink deelt het inspirerende verhaal rond de totstandkoming van Kleurrijk. Marieke van der Vliet vertelt over Stichting Culture Kitchen en het ontwikkelen en begeleiden van de talentprogramma’s.
  • Eric Braamhaar spant zich na zijn carrière als scheidsrechter in het betaald voetbal in als bedrijfsleider van Stichting Noest. Stichting Noest zet zich in voor mensen voor wie een reguliere baan, om welke reden dan ook, niet direct voor de hand ligt.
  • Youp Meek van Sheltersuit komt vertellen over de werk- en denkwijze van Sheltersuit. Een voorbeeld op het gebied van impact ondernemen.
  • Maak spelenderwijs kennis met de Sustainable Development Goals (SDG’s). Welke SDG’s zijn er en wat heeft dit te maken met jouw (impact) onderneming?

Voor wie?

Zowel voor (startende) impact ondernemers en MKB-bedrijven die (meer) impact willen creëren met hun bedrijf en op zoek zijn naar inspiratie op welke manier ze dit kunnen doen. Maar ook collega’s vanuit onderwijs en overheid met interesse in het thema heten wij van harte welkom!

Aanmelden

Deelname is gratis. Er is slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Reserveer daarom nu jouw plek en vul het aanmeldformulier in.
AANMELDFORMULIER

Gegevens

Datum:
april 19, 2023
Tijd:
16:45 - 19:30
Site:
https://www.rozgroep.nl/trainingen-en-bijeenkomsten/impactcafe/

Locatie

Eet- & Werkcafé Kleurrijk, Willem Alexanderstraat 2A in Nijverdal