Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Intervisie Pianoo: Ketenverantwoordelijkheid in de praktijk

november 30, 2023 @ 10:00 - 12:00

Intervisie: Ketenverantwoordelijkheid in de praktijk

 Bron: PIANOo

Heb je behoefte aan inhoudelijke ondersteuning op het gebied van ketenverantwoordelijkheid? En wil je jouw vraagstukken met andere inkoopprofessionals bespreken en/of evalueren? Kom op 30 november 2023 naar de Intervisie Ketenverantwoordelijkheid in de praktijk. Formuleer samen met deelnemers en experts oplossingen voor jouw vraagstukken en leer van elkaars ervaringen.

Opdrachtnemers, maar ook opdrachtgevers zijn verantwoordelijk om misstanden in de keten op het gebied van onder andere mensenrechten, kinderarbeid en milieuvervuiling te voorkomen of tegen te gaan. Dit is een complexe taak en veel inkopers ervaren zowel binnen hun organisatie (beleid, regelgeving etc.) als buiten de organisatie (complexe ketens, onduidelijke informatie etc.) problemen.

Tijdens deze intervisie over ketenverantwoordelijkheid evalueren de deelnemers de oplossingen voor vraagstukken die tijdens de vorige intervisie over ketenverantwoordelijkheid (26 september 2023) in kaart zijn gebracht. Ook delen deelnemers nieuwe vraagstukken en formuleren zij samen met de experts mogelijke oplossingen.

Voor wie?

Deelnemers starten of zijn al gestart met ketenverantwoordelijkheid, beschikken over de nodige basiskennis en hebben bijvoorbeeld de E-learning Ketenverantwoordelijkheid & ISV gevolgd.

Denk bij relevante functies aan inkopers, interne opdrachtgevers, contractmanagers en verdere stakeholders die zich bezighouden met ketenverantwoordelijkheid binnen een aanbestedende dienst.

Programma

Tijdens deze intervisie zijn er meerdere experts op het gebied van ketenverantwoordelijkheid aanwezig.

  • Opening door PIANOo
  • Oplossingen voor vraagstukken evalueren (uitkomsten intervisie ketenverantwoordelijkheid 26 september 2023).
  • Deelnemers delen eigen vraagstukken rondom ketenverantwoordelijkheid.
  • De groep formuleert samen met een aantal experts mogelijke oplossingen voor de uiteenlopende vraagstukken.
  • Afsluiting en lunch.

Op 26 september 2023 organiseert PIANOo de eerste intervisie over ketenverantwoordelijkheid. Tijdens deze sessie bespreekt de groep vraagstukken van deelnemers rondom ketenverantwoordelijkheid. Schrijf jezelf voor ieder event apart in (beperkte capaciteit). Het is niet noodzakelijk om bij beide intervisies aanwezig te zijn.

Datum, tijd en locatie

Donderdag 30 november 2023 van 10.00 – 12.00 uur. Inloop vanaf 09.30 uur en de lunch is tot 13.00 uur.

Locatie: Graadt van Roggenweg 200 in Utrecht (nabij Utrecht CS)

Kosten

Deelname is gratis

Aanmelden

Stuur een e-mail naar bijeenkomsten@pianoo.nl als op een later moment blijkt dat je niet aanwezig kunt zijn. Op die manier geef je iemand anders de kans om aan te sluiten bij deze sessie.