Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nationale Conferentie Brede Welvaart

december 15, 2023

Jaarlijks organiseert de Impact Economy Foundation de Nationale Conferentie Brede Welvaart om de transitie te versnellen naar de Impact Economie: een economie waarin maatschappelijke impact topprioriteit is binnen bestuurskamers en werk, innovatie en ondernemerschap zo effectief mogelijk wordt ingezet voor brede welvaart voor iedereen.

De Nationale Conferentie Brede Welvaart is een exclusieve conferentie voor topbestuurders en senior managers die  aan de slag willen met het leiderschap, de instrumenten en het sturen op maatschappelijke impact!

 

2023 – Redefine the bottom-line: van euro’s naar impact 

De Nationale Conferentie Brede Welvaart 2023 staat in het teken van het thema ‘Redefine the bottom line: van euro’s naar impact.’ We brengen koplopende ondernemingen, impactgedreven topbestuurders en innovators samen die voorbij financiële waarde kijken en impact centraal stellen bij élk besluit. Zo zijn er in het plenaire programma onder anderen bijdragen van Ton Goedmakers (CEO Vebego), Janneke Hermes (CFO Gasunie), Jeroen Smit (journalist) en Werner Schouten (directeur Impact Economy Foundation). Ook reiken we de eerste Chief Value Officer van het Jaar Award uit, voor de 5 meest impactgedreven CFOs!

In de breakouts kom je meer te weten over hoe je kunt sturen op brede welvaart, best practices van impact management, sectorsamenwerkingen voor brede welvaart én het leiderschap voor het creëren van een impactgedreven cultuur binnen je organisatie.

 

Meer informatie volgt.

Gegevens

Datum:
december 15, 2023