KVK zoekt innovatieve ondernemers voor Innovatie Top100

KVK roept alle innovatieve mkb-ondernemers in Nederland zich aan te melden voor de 18e KVK Innovatie Top 100: de grootste innovatie-etalage van Nederland. Inschrijven kan tot en met 3 juli 2023.

De KVK Innovatie Top 100 laat zien waar we in Nederland goed in zijn: innoveren! Ondernemers uit het Nederlandse midden- en kleinbedrijf strijden elk jaar voor een plaats in de KVK Innovatie Top 100. Alle innovaties worden beoordeeld op originaliteit, impact voor de samenleving en verkrijgbaarheid. 

Expertpanels

Expertpanels voor de verschillende sectoren beoordelen de ingeschreven innovaties. Hierna wordt door een landelijke jury de uiteindelijke Top 100 vastgesteld. Op 7 oktober 2023 wordt door KVK en in landelijke media gepresenteerd welke 100 bedrijven genomineerd zijn. Op 30 november wordt tijdens een live innovatie event bekendgemaakt wie welke positie in de lijst heeft veroverd, en wie zich een jaar lang het meest innovatieve bedrijf van Nederland mag noemen.

Inschrijven

Uitsluitend bij KVK geregistreerde ondernemingen en stichtingen kunnen hun innovatie voordragen. Deze innovatie dient al op de markt te zijn gebracht en wordt beoordeeld op originaliteit, impact voor de samenleving en verkrijgbaarheid. De kracht van het initiatief is te laten zien waartoe het Nederlandse midden- en kleinbedrijf in staat is. De KVK Innovatie Top 100 is een unieke gelegenheid om de zichtbaarheid van jouw innovatie en bedrijf te vergroten. Daarnaast geeft deelname toegang tot nieuwe netwerken. Denk aan ministeries, provincies, kennisinstellingen, maar ook andere ondernemers.

Kijk voor meer informatie over de KVK Innovatie Top 100 op de website. Inschrijven kan hier.