Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Week van de MVOI

oktober 2, 2023 - oktober 6, 2023

De Week van MVOI 2023

 –  Bron: PIANOo

Grote transities door kleine stappen. Daar draait het om tijdens de Week van Maatschappelijk Verantwoord Opdrachtgeven en Inkopen (MVOI) van PIANOo. Samen realiseren we een schone leefomgeving en een duurzame (en eerlijke) samenleving. MVOI kost veel daadkracht en tijd. PIANOo helpt graag en organiseert daarom van 2-6 oktober 2023 dagelijks evenementen rondom MVOI. Verspil geen tijd en maak stappen door concreet aan de slag te gaan met de vele aspecten en dimensies van MVOI.

Voor wie?

In deze week gaan verschillende doelgroepen met uiteenlopende aspecten van MVOI aan de slag. PIANOo organiseert evenementen voor bestuurders, beleidsmedewerkers, inkopers, adviseurs, interne opdrachtgevers, contractmanagers en ga zo maar door. Het aanbod is breed. Meld je aan voor de evenementen die aansluiten bij de stappen die jouw organisatie maakt rondom MVOI.

Programma

In de week van 2-6 oktober 2023 organiseert PIANOo dagelijks evenementen rondom MVOI.

Klik in het onderstaande programma op een sessie naar keuze en schrijf jezelf in.

Let op: Voor ieder event moet je jezelf apart inschrijven en voor een aantal sessies is de capaciteit beperkt. Wees er dus snel bij!

Kom je ook naar de Kick-off van de Week van MVOI op 2 oktober? In een tijdsbestek van 1 uur praten we je bij over de laatste trends op het gebied van MVOI.

Maandag 2 oktober

Dinsdag 3 oktober

Woensdag 4 oktober

Donderdag 5 oktober

Vrijdag 6 oktober

Gegevens

Begin:
oktober 2, 2023
Einde:
oktober 6, 2023