Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

25 jaar subsidierecht in de praktijk: tijd voor innovatieve overheidsfinanciering?

juni 16, 2023 @ 10:00 - 17:30

Zijn onze subsidies als financieringsvorm aan vernieuwing toe? Op vrijdag 16 juni organiseert het samenwerkingsverband Financieren in Netwerken in Den Haag een congres over nieuwe innovatieve financieringsvormen en 25 jaar subsidierecht in de praktijk. Provincie Gelderland is één van de mede-organisatoren. Meld je zeker aan als dit onderwerp je interesseert!

Tijd voor verandering?
De laatste jaren kiezen overheden steeds vaker voor nieuwe innovatieve financieringsvormen. Ook in Gelderland kennen we naast subsidies revolverende fondsen, publieke prijsvragen en challenges. Deze instrumenten passen bij de veranderende verhouding tussen overheid en maatschappelijke organisaties, waarbij samenwerken in netwerken steeds centraler komt te staan.

Op het congres op 16 juni wordt uitgebreid stilgestaan staan bij deze ontwikkeling. Zowel ervaringen uit de praktijk als wetenschappelijk onderzoek komen er aan bod.

Meer informatie over het programma vind je via de website van het samenwerkingsverband Financieren in Netwerken. Bekijk op deze website ook eens de handige keuzetool voor de verschillende financieringsvormen die er al zijn in de praktijk.

Gegevens

Datum:
juni 16, 2023
Tijd:
10:00 - 17:30
Site:
https://financiereninnetwerken.nl

Locatie

Wijnhaven Den Haag Turfmarkt 99, 2511 DP Den Haag